TERMÉK KATEGÓRIÁK

Cégünkről

Köszöntjük Önt online sportáruházunkban.
Új áruházunk napról napra bővülő sportszer és sportfelszerelés kategóriákat és egyedülálló sportszerválasztékot kínál minden korosztály számára.
Cégünk a hobbi és szabadidős sportszerek mellett egészen a professzionális szintig kínál több ezer sporteszközt a sportolni szerető és sportolni vágyó emberek számára.

Igyekszünk minden korosztálynak segítséget nyújtani a helyes sportszer választás terén és a vásárlói igények lehető legszélesebb körének megfelelni.
Fő profilunk a SPOKEY és Schreuders sportszer márka forgalmazása.
Kínálatunkban a SPOKEY és Schreuders sportszerek és kiegészítőik széles választéka megtalálható a tollas-, és ping-pong ütőktől, a csapatsportok eszközein át, a túrafelszereléseken keresztül, a küzdősportokig.
A Spokey egy minőségi, designos, energikus lengyel márka, mely napjainkban számos európai országban megtalálható. Kiváló minőségének, valamint fejlett logisztikai rendszerének köszönhetően méltán vált hamar népszerűvé Európa szerte. Üzletei - melyet stílusosan SpokeyZone-nak neveztek el - számos európai országban megtalálhatóak.A Spokey termékeket előállítás során folyamatosan tesztelik. Tesztereik extrém felhasználók - sportolók, magasan képzett oktatók. A termékek szigorú minőségi vizsgálatokon esnek át, amely biztosítja, hogy a Spokey megfeleljen az előírásoknak. A Spokey termékek számos minősítéssel, tanúsítvánnyal bírnak, többet a FIFA és az ITTF hagyott jóvá.
„A Sport a mi szenvedélyünk! Ez ad nekünk erőt és készséget a cselekvéshez!”  Ez az, ami a Spokey-t ambiciózus és dinamikus márkává teszi!

Schreuders Sport

Az első üzletet P.L. Schreuders nyitotta Hollandia Leerdam nevű városában 1918-ban, melyben mezőgazdasági eszközöket, majd horgászfelszereléseket árult. Halála után sógora, N. H. Emck vette át az üzletet, aki fiával 1950-től sportszerekkel és korcsolyával kezdett el foglalkozni. Kezdetben a korcsolyák összeszerelését a család végezte.

1961-ben a nagyobbik fiú érdeklődésének köszönhetően Avento márkanév alatt sátrak és lakókocsik eladásával bővült a cég.

Már 1965-ben elindult a kapcsolat a távol keleti beszállítókkal, a cég évről évre növekszik és Hollandia meghatározó sportszer és kemping nagykereskedőjévé növi ki magát. 1968-ban 1000 tonnás uszály biztosítja a raktározást Leerdamban, 1970-ben pedig Leerdam új ipari területén 1200 m2-es raktárépületbe költözött a cég.

A cég telephelye a folyamatos növekedésnek köszönhetően mára óriásivá vált. 50.000 m2 raktár, 5.000 m2 iroda és egy Cash&Carry üzlet szolgálja ki az igényeket.

1982 óta a Schreuders Sport International B.V. holland vállalat termékei a nemzetközi piacokon is jelen vannak. 2002 óta N.J.Q. Emck vezeti a céget.

 

 

Márka és minőség

Fejlesztés és gyártás

Az 1960-as évek közepétől a gyártás távol keleten történik, de a termékek fejlesztése és tervezése, a csomagolás design-ja a holland csapat feladata. A cég folyamatosan törekszik arra, hogy a lehető legjobb minőségű termékeket gyártsa elérhető áron. A minőség és a kényelem a két legfontosabb szempont. A termékeket folyamatosan ellenőrzik, minden termék rendelkezik a szükséges, megfelelő tanúsítványokkal.

 


Bármiféle, kérés, kérdés, igény esetén keressenek minket bizalommal.

Mozdulj velünk!!! Sportszerkirály, az online sportszeráruház.