TERMÉK KATEGÓRIÁK

Szállítási feltételek

A megrendelt sportszert, vagy sportszereket a Magyar Posta MPL futárszolgálat szállítja az Ön otthonába utánvétes csomagként. Lehetőség van személyes átvételre is a 1147 Budapest, Telepes utca 51 szám alatti bemutatótermünkben.

Az MHN Sport Kft a megrendeléseket a beérkezéstől számított 1-4 munkanapon belül teljesíti. Amennyiben a megrendelt sportszerből nincs raktáron a szállítási idő akár több hét is lehet, függően a gyártók és képviseleteik szállítási készségétől. Ebben az esetben értesítést küldünk a szállítás várható időpontjáról.

Az egyes sportszerek szállítási ideje eltérhet. Amennyiben egy megrendelés különböző szállítási határidejű árucikkeket is tartalmaz, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó. Amennyiben a vásárlónak a megjelölt szállítási határidő nem felel meg rendelését módosíthatja, vagy lemondhatja.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a futárszolgálat normál díjjal maximum 40 kg-os, szabványos méretű csomagot tud elszállítani. Egyes termékek súlya és/vagy térfogata ezt meghaladhatja, vagy ha a megrendelt termékek nem szállíthatóak egy csomagban, akkor azok szállítására külön díjazás vonatkozik!

Szállítási díjaink

A sportszerek árán felül fizetendő:

Országosan (normál csomagdíj / csomag):

  • 20.000 Ft feletti rendelés esetén szállításunk ingyenes az Ön részére
  • 20.000 Ft alatti rendelés esetén: bruttó 1.100 Ft

Normál csomag méretet meghaladó szállítás - országosan:

  • 40 - 50 kg: bruttó 2.500 Ft
  • 50 kg fölött: bruttó 5.000 - 15.000 Ft között